YOGO blog image

Topp 10 over de beste online bookingsystemer i 2024

Author image

yogo

9. februar 2024

  Det kan være vanskelig å finne riktig bookingsystem for din bedrift. Det finnes mange forskjellige systemer på markedet, og det kan være en utfordring å finne den perfekte løsningen. Vi har samlet en liste over de 10 beste online bookingsystemene, slik at du kan finne systemet som passer dine behov.

  Ser du etter et online bookingsystem?

  Trenger du et nytt eller bedre online bookingsystem? Kanskje du er en helt ny gründer som leter etter et smart bookingsystem. Eller kanskje du har hatt virksomheten din i mange år, og du er lei av ditt gamle, utdaterte system. Uansett hvordan situasjonen din er, kan det være vanskelig å finne det perfekte systemet for dine behov.

  Det er så mange forskjellige systemer på markedet, og de har alle forskjellige styrker og svakheter. Det er også forskjell på behov; hvis du har en frisørsalong, trenger du kanskje ikke de samme funksjonene som en restaurant eller yogastudio.

  Vi har undersøkt hvilke systemer som er mest populære i Norge og hvilke som best møter ulike behov. Så vi har satt sammen en liste over de 10 beste nettbaserte bookingsystemene på markedet i 2024.

  Hva skal man se etter i et bookingsystem?

  Det finnes en enorm mengde systemer, og de har mange forskjellige funksjoner. Så det er viktig at du vurderer hvilke behov virksomheten din har før du går inn i jakten på det perfekte systemet.

  Først og fremst skal systemet være brukervennlig for både deg som skal administrere systemet og for brukerne dine. Systemet skal være enkelt å navigere og ha et intuitivt grensesnitt.

  Dessuten bør systemet ha de funksjonene du trenger. Mange systemer har fellesfunksjoner som online bestilling og betaling, men det er viktig også å vurdere noen spesialiserte funksjoner som integrasjon med nettstedet ditt, ha oversikt over ansatte eller push-varslinger.

  Det er selvfølgelig også viktig å gi dine brukere og kunder en god opplevelse. Dette betyr at de har en god reise fra start til slutt – for eksempel er det enkelt å klikke seg rundt og har et brukervennlig grensesnitt eller design.

  De beste online bookingsystemene

  Så hvem har det beste bookingsystemet? Og hva bør du velge? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne ut av det.

  1) YOGO

  YOGO er et helt nytt bookingsystem for håndtering av medlemskap, instruktører og kalendere. YOGOs oppdrag er å skape et komplett univers for deg som frilansinstruktør eller studioeier og dine brukere hvor du enkelt kan samhandle med medlemmer gjennom kampanjer, livestreams og mye mer.

  Besøk YOGO.

  2) Pamp booking

  Pamp Booking er en ny aktør i skjønnhets- og velværemarkedet med et oppdrag om å revolusjonere skjønnhetsbooking. Plattformen er innbydende, lynrask og har alle kjernefunksjonene du trenger.

  Besøk Pamp Booking.

  3) DinnerBooking

  DinnerBooking er Nordens største online bookingside for restauranter. Hensikten er å gjøre det mye enklere for restauranter å administrere sine bestillinger. Samtidig fungerer det også som et matunivers for brukerne, noe som gjør det enkelt for dem å finne restauranter innen alle slags kjøkken.

  Besøk DinnerBooking.

  4) Settmore

  Setmore er en av de mest populære online bookingtjenestene som er tilgjengelige. Plattformen er en del av det internasjonale AnywhereWorks-selskapet og tilbyr et moderne og brukervennlig design.

  Besøk Setmore.

  5) Klikbook

  Klikbook er en oldie, men gull i bookingsystemmarkedet og har derfor et bredt spekter av funksjoner. Plattformen er spesielt god for salonger, da den inneholder flere spesielle bookingfunksjoner for skjønnhetsbransjen. Klikbook har også en app slik at du kan bruke systemet mens du er på farten.

  Besøk Klikbook.

  6) Calendly

  Calendly er et effektivt bookingsystem som hjelper deg å planlegge møter slik at du kan spare tid på e-poster og telefonsamtaler og fokusere på arbeidet ditt. Systemet er spesielt godt for personlige tidsplaner og lagkalendere.

  Besøk Calendly.

  7) Planway

  Planway er et allsidig bookingsystem med mange forskjellige funksjoner som kan tilpasses din spesifikke bransje. Systemet er stabilt og generelt brukervennlig. De har også dansk kundeservice, slik at du kan ringe support og få svar på dine spørsmål.

  Besøk Planway.

  8) Booktid.nu

  Booktid.nu er et bookingsystem som er spesielt godt egnet for velvære og skjønnhet. Systemet tilbyr et bredt spekter av funksjoner som gjør det enkelt å administrere salongen, butikken eller studioet.

  Besøk Booktid.nu.

  9) Gecko Booking

  Gecko Booking er et av de første bookingsystemene på markedet og har derfor en lang rekke funksjoner som gjør det mulig å tilpasse systemet til dine spesifikke behov. De er kjent for sin støtte for å få nettstedet ditt og bookingsystemet til å fungere sammen.

  Besøk Gecko Booking.

  10) Terapeut Booking

  Terapeaut Booking er et bookingsystem med 10 års erfaring og er fokusert på brukervennlighet. Systemet er designet for å gjøre livet enklere for klinikker og terapeuter og inneholder de viktigste administrative funksjonene slik at du kan unngå ekstra administrasjon.

  Besøk Terapeut Booking.

  Andre flotte bookingsystemer

  Hvis du ser etter flere flotte internasjonale bestillingssystemer for enten velvære, restauranter, møter eller andre formål, her er noen andre alternativer:

  11) HubSpot Meetings Tool

  12) Acuity-planlegging

  13) SimplyBook.me

  14) 10-8

  15) Honeybook

  16) Planlegg én gang

  17) YouCanBook.me

  18) Doodle

  19) WellnessLiving

  20) Vagaro

  La oss snakke om dine behov!

  Har du et yogastudio, er du frilansinstruktør eller driver du en karateklubb? Uansett hva det er, har YOGO et bookingsystem som passer dine behov – og vi er alltid klare til å hjelpe deg.

  Kontakt oss på mail yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Våre søte kolleger står klare til å svare på spørsmålene dine.

  Vi ser frem til å høre fra deg! 🙂