YOGO blog image

Topp 5 alternativer til Xakt i 2023

Author image

yogo

6. juni 2023

  Leter du etter alternativer til Xakt? Her er 5 enkle online bookingsystemer med fokus på brukervennlighet, enkel betaling og automatisering.

  Hvorfor velge et alternativt bookingsystem til Xakt?

  Mange synes at Xakt er for tungvint. Når du er på utkikk etter et alternativt bookingsystem, er det derfor noen viktige egenskaper du bør se etter:

  1. Brukervennlighet

  Et brukervennlig bookingsystem gjør det enklere for både deg og kundene dine å administrere og booke trening. Det betyr også at du kan bruke mindre tid på å svare på spørsmål og mer tid på å fokusere på treningen eller undervisningen.

  Men hva betyr egentlig «god brukervennlighet»? Det er en kombinasjon av flere faktorer, blant annet:

  • En enkel og oversiktlig layout
  • Intuitiv navigering
  • Bruk av fargekoder eller tydelig inndeling av informasjon
  • Korte og tydelige instruksjoner som hjelper brukerne med å utføre spesifikke oppgaver.
  • En søkefunksjon som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

  2. Betalingsintegrasjon

  Et godt bookingsystem bør ha betalingsintegrasjon, slik at du kan ta imot betalinger på nettet. Da slipper du å bruke tid på manuelle betalinger og unngår at betalinger går tapt eller at det oppstår uklarheter rundt betalingen. Velg et system som har en sikker betalingsgateway og som støtter flere betalingsmåter, for eksempel kredittkort og PayPal.

  3. Automatiske påminnelser og bekreftelser

  Et bookingsystem bør ha en funksjon som sender automatiske påminnelser og bekreftelser til kundene dine. Dette reduserer risikoen for avbestillinger, uteblivelser og forvirring, og sparer både deg og kundene for tid og problemer. Velg et system som lar deg tilpasse meldingene dine og sende dem i henhold til tidsplanen din.

  4. Kalenderintegrasjon

  Et bookingsystem bør integreres med kalenderen din, slik at du kan se alle bookinger og planlegge timene og treningen mer effektivt. Velg et system som lar deg synkronisere kalenderen din med andre kalendere, for eksempel din personlige kalender eller Google-kalenderen.

  5. Rapporter og statistikk

  Et godt bookingsystem bør gi deg mulighet til å se rapporter og statistikk over bookinger og inntekter. På den måten kan du analysere trenings- og undervisningsmønstrene dine og ta bedre beslutninger om forretningsstrategien.

  6. Mulighet for tilpasset design

  Et tilpasset design gir bookingsystemet ditt et profesjonelt og personlig preg. Velg et system som lar deg lage ditt eget oppsett og tilpasse farger, logo og layout slik at det passer til bedriftens merkevare og stil. Dette bidrar også til å skape gjenkjennelighet og tillit hos kundene dine.

  Topp 5 alternative bookingsystemer til Xakt

  1. YOGO

  YOGO er et raskt og brukervennlig, intuitivt bookingsystem som er utviklet for å håndtere medlemskap, kuponger, trenere, kurs, ventelister, tekstmeldinger, kampanjer, video, livestreaming og mye mer. Med YOGO har du også muligheten til å integrere livestream, en tilpasset app, full integrasjon med nettstedet ditt og tilpasse designet slik at det passer inn i ditt nåværende designunivers. Med YOGO får du alle funksjonene du trenger i én enkel og brukervennlig plattform.

  Les mer om YOGO her.

  2. SuperSaaS

  SuperSaaS er et populært bookingsystem som er spesialutviklet for mange ulike virksomheter, inkludert treningssentre, terapeuter, turoperatører m.m. Systemet lar deg planlegge og administrere timene dine, samt håndtere online booking, fakturering og betaling. SuperSaaS er også kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og gode tilpasningsmuligheter.

  3. Gecko

  Gecko er et online bookingsystem som er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å få kontroll på bedriftens administrative oppgaver. Med Gecko kan du tilpasse bookingsystemet til dine behov og ønsker, uavhengig av bedriftens størrelse og bransje.

  4. Booktid.nu

  Booktid.nu er et dansk bookingsystem som er spesielt godt egnet for velvære-, skjønnhets- og personlige trenere. Systemet tilbyr et bredt spekter av funksjoner som gjør det enkelt å booke og administrere kundene dine.

  5. Mindbody Online

  Mindbody Online er et alt-i-ett bookingsystem og en plattform for medlemsadministrasjon som er populær blant treningssentre, yoga- og pilatesstudioer og mange andre. Med Mindbody kan du enkelt administrere bookinger, betalinger og medlemskap på én og samme plattform.

  Hvordan velger du riktig bookingsystem?

  Når du skal velge riktig bookingsystem, er det viktig å ta utgangspunkt i behovene dine. Tenk på hvor mange kunder du har, hvilke funksjoner du trenger og om systemet kan integreres med andre plattformer.

  Når du velger system, bør du sjekke om du kan få en demo eller gratis prøveversjon av systemet før du tar en endelig beslutning, slik at du kan teste om det oppfyller alle dine krav og passer til bedriftens størrelse og struktur. I tillegg er det lurt å sammenligne ulike bookingsystemer for å finne den beste løsningen for dine behov.

  Undersøk priser fra ulike programvareleverandører og velg den beste løsningen basert på budsjett og funksjonalitet. Her er noen faktorer du bør ta hensyn til:

  • Brukeropplevelse
  • Muligheter for tilpasning
  • Intuitivt design
  • Kundestøtte
  • Integrasjonsmuligheter med eksterne systemer

  Få tilgang til en verden av muligheter med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du gjøre alt du trenger:

  • Sende live video eller organisere arrangementer
  • Opprette og administrere teamtrening
  • Bruke SMS-meldinger for avbestilling av timer og ventelistebooking
  • Administrer rom, instruktører, utstyr osv.
  • Legg ut videoer på nettstedet ditt
  • Opprett ventelister
  • Opprette kampanjer
  • Ta imot betaling på nettet
  • Hold tett kontakt med medlemmene dine

  Les mer om våre priser og abonnementer her.

  Vil du prøve bookingsystemet vårt gratis?

  Ta kontakt med oss på yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Vi står klare til å svare på alle spørsmål og gi deg best mulig service. 

  Vi ser frem til å høre fra deg!