YOGO blog image

Bestillingssystem for trening – Få mer suksess med studioet ditt!

Author image

yogo

31. august 2022

  Har du et treningsstudio, eller vurderer du å starte et? Så det er viktig å ha et godt online bookingsystem. Med et enkelt bookingsystem som YOGO kan du holde styr på kundene dine og dermed sikre at de kommer tilbake igjen og igjen.

  Hva er et bookingsystem?

  YOGO er et nettbasert bookingsystem du kan bruke for å gjøre det enklere for kundene dine å bestille og betale for trening på nett. Vårt bookingsystem kan brukes av både små og store treningssentre.

  Ved å bruke YOGOs bookingsystem får du bedre oversikt over dine kunders bestillinger. Med YOGO kan du også sende en automatisk SMS-påminnelse når de får plass på en klasse de har stått på venteliste for.

  Les også: Her er de beste bookingsystemene

  6 tips: Hvordan gjøre ditt nye treningsstudio til en vellykket bedrift

  Vi har samlet noen gode råd om hvordan du får best mulig fitness og studio.

  1. Finn riktig sted

  Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet! Det er ingen tilfeldighet at akkurat dette ordtaket er så utbredt. Å finne riktig sted for treningsstudioet ditt er avgjørende for suksessen din. Først av alt må du finne et sted som er lett tilgjengelig for kundene dine og som har de riktige fasilitetene.

  2. Lag en forretningsplan

  Det er ikke nok å bare ha en idé til et treningsstudio – du trenger også en forretningsplan. En forretningsplan hjelper deg å få oversikt over alt du trenger å vite for å gjøre ideen din til virkelighet.

  3. Sørge for god markedsføring

  Hvis folk ikke vet at treningssenteret ditt eksisterer, kan du ikke få kunder. Sørg derfor for å lage en god markedsføringsplan slik at du kan nå de som trenger tjenestene dine.

  4. Tren opp dine ansatte

  Dine ansatte er de som må selge tjenestene dine og få folk til å komme tilbake. Sørg derfor for å gi dem best mulig opplæring slik at de er klare til å få dine nye kunder til å føle seg sett og verdsatt.

  5. Invester i riktig utstyr

  Fitness er en viktig del av mange menneskers liv. Og med riktig treningsutstyr kan du tilby dine kunder trening som øker livskvaliteten.

  6. Skaff deg et godt bookingsystem

  Livet er for kort for mas og administrativt stress. La oss hjelpe deg med å få et godt bookingsystem til treningsstudioet ditt, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – kundene dine.

  Les også: Bookingsystem for gruppe: enkel administrasjon av gruppetrening

  Oppnå nye muligheter med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du gjøre alt du trenger:

  • Send video direkte eller hold events
  • Opprett og administrer gruppetrening
  • Ha videoer på nettstedet ditt
  • Bruk SMS for påminnelser, bekreftelser og kampanjer
  • Administrere lokaler, instruktører, utstyr m.m.
  • Lag ventelister
  • Godta nettbetaling
  • Opprett kampanjer
  • Ha tett kontakt med medlemmene dine

  Les mer om våre priser og abonnement her

  Vil du prøve vårt bookingsystem gratis?

  Kontakt oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på telefon +47 911 68 965  Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg på vei med ditt treningsstudio.

  Vi ser frem til å høre fra deg!