YOGO blog image

Finn det perfekte bookingsystemet for dine lokaler

Author image

yogo

12. september 2022

  Er du lei av å måtte holde styr på alle lokalebookinger? Da er tiden inne for å finne et effektivt bookingsystem for dette.

  Det finnes mange forskjellige bookingsystemer på markedet, så det kan være vanskelig å velge riktig. Men vi hjelper deg gjerne på vei og viser deg hvordan YOGO er løsningen som passer deg best.

  Hva er et bookingsystem for lokaler?

  Et bookingsystem er et program som gjør det enklere og raskere å bestille lokaler. Du kan bruke den til å holde styr på hvilke lokaler som er ledige og når de er ledige. Du kan også bruke den til å sende meldinger til personene som har bestilt et lokale.

  Hvilke selskaper kan dra nytte av et bookingsystem?

  Alle bedrifter som har behov for å administrere booking av lokaler til møter, teamtrening, kurs og andre arrangementer kan dra nytte av et bookingsystem. Du kan også bruke et bookingsystem dersom du leier ut lokaler til andre bedrifter eller privatpersoner.

  I YOGO har vi et spesielt fokus på å hjelpe teamledere og trenere i for eksempel:

  1. Treningssentre: Er du en del av et treningsstudio som tilbyr teamtrening? Så det er viktig for deg å ha et bookingsystem slik at du kan holde oversikt over hvilke lokaler som er ledige og når de er ledige.
  2. Yogastudioer: Yoga er en veldig populær treningsform, og derfor er det også viktig for deg å ha et bookingsystem. På den måten kan du holde oversikt over hvilke lokaler som er ledige og når de er ledige.
  3. Pilatesstudioer: Faktisk kan alle studioer dra nytte av et bookingsystem. Pilatesstudier er intet unntak. Uten et bookingsystem kan det være vanskelig å holde oversikt over hvilke rom som er ledige og når de er ledige.

  Fordeler med å bruke bookingsystem for lokaler

  Det er mange fordeler med å bruke et bookingsystem for lokaler. For det første er det mye lettere å holde styr på hvilke lokaler som er ledige og når de er ledige. Du kan også sende meldinger til de som har bestilt lokale dersom det er endringer i planen. Dette gjør det lettere for alle parter å holde seg orientert.

  I tillegg kan et bookingsystem også spare bedrifter for tid og penger. Du trenger ikke lenger ringe rundt til forskjellige lokaler for å finne ut når de er ledige. Du kan finne all informasjonen du trenger i ett enkelt program.

  Hvordan finne det perfekte bookingsystemet for lokaler

  Det er noen ting du bør vurdere når du velger et system:

  • Enkel automatisering: For det første gir det god mening å se på hvor brukervennlig systemet er. Det må være enkelt for alle å finne ut hvordan de skal bruke, og jo mer automatisering som er innebygd, jo bedre.
  • Håndtere mange lokaler: Du vil også se på hvor mange lokaler systemet kan håndtere. Har du mange rom skal systemet kunne håndtere alle bestillingene på en oversiktlig måte.

  5 bonustips: Hvordan skape den perfekte rammen for teamtrening

  Vil du ha lojale medlemmer? Da er det viktig at du setter gode rammer for teamtreningen deres i ditt studio.

  1. Sørg for riktig temperatur
   Ha en temperaturmåler i hvert lokale slik at du alltid kan følge med på om temperaturen er riktig. Undersøk hvordan du kan regulere temperaturen i de ulike rommene slik at det alltid er behagelig og egnet for teamtreningen din.
  2. Lag en god musikkliste
   Musikk har stor innflytelse på læring og motivasjon. Lag en musikkliste som passer til den type trening du holder på med. Endre musikken og hold listene oppdatert, slik at du alltid har noe godt å trene på.
  3. Gi rom for bevegelse
   I små lokaler kan det være vanskelig å få plass til den frie bevegelsen som mange øvelser krever. Det sier seg selv (vi vet), men mange kan oppgradere kundeopplevelsen enormt ved å fokusere på det grunnleggende.
  4. Sørg for at lokalet er rent
   Et rent og pent lokale er alltid en fordel – også for deg selv. Kundene ønsker å se et godt vedlikeholdt lokale, og dette er med på å gi et godt førsteinntrykk. Husk å rengjøre gulv, vegger, fliser, speil, toaletter og kjøkken.
  5. Skap rom og små ritualer for fellesskapet
   Det er lettere å nå dine treningsmål sammen med andre enn alene. Derfor er det en god idé å skape rom for fellesskapet i studioet ditt. Det kan være et lite loungeområde hvor du kan sitte og prate etter trening. Teamledere og trenerne spiller en avgjørende rolle for å legge til rette for fellesskapet via for eksempel små ritualer. Det kan være alt fra å hilse på alle når man kommer inn døren, til å spørre hvordan det går med den enkeltes trening eller ta initiativ til felles sosiale aktiviteter.

  Prøv YOGO – et effektivt bookingsystem for lokaler

  YOGO er et effektivt bookingsystem som gjør det enkelt for deg å administrere lokale bookinger.

  Kontakt oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på telefon +47 91 16 89 65. Vårt vennlige personale er klare til å svare på dine spørsmål og hjelpe din bedrift med å forenkle kalenderbestillinger og SMS. Vi ser frem til å hjelpe deg! 🙂