YOGO blog image

Crossfit-bookingsystem: Optimaliser virksomheten din og få flere kunder

Author image

yogo

21. juni 2023

  Er du CrossFit-trener eller -instruktør? Og trenger du et bookingsystem som hjelper deg med å administrere treningstidene dine og tiltrekke deg flere kunder? Da har du kommet til rett sted. I denne artikkelen får du vite hvordan et CrossFit-bookingsystem kan ta virksomheten din til neste nivå. 

  Hva er et CrossFit-bookingsystem?

  Et CrossFit-bookingsystem er en programvare som gjør det mulig for medlemmer å booke og betale for treningsøkter på nettet. Et slikt system automatiserer bookingprosessen og sparer tid for deg, studioet og medlemmene. Med et bookingsystem kan medlemmene enkelt reservere tider, se timeplaner og få påminnelser om kommende bookinger via en app eller e-post.

  Et bookingsystem tilbyr også en rekke andre funksjoner, for eksempel oppretting av medlemsprofiler, påmelding til arrangementer og sending av meldinger. Alt dette bidrar til en mer effektiv administrasjon og gjør det enkelt å opprette, planlegge og administrere grupper med bare noen få klikk.

  Les mer: 7 fordeler med å ha et bookingsystem på nettsiden din.

  5 tips: Slik kan et bookingsystem hjelpe deg med å holde på kundene og tiltrekke deg nye kunder 

  1. Synliggjør ledige treningstider: Med et bookingsystem kan du enkelt vise ledige treningstider på nettsiden eller i sosiale medier. Dette gjør det enklere for potensielle kunder å finne og bestille en treningsøkt.
  2. Automatiske påminnelser: Med et bookingsystem kan du sende automatiske påminnelser til medlemmene om kommende bookinger. Dette minimerer risikoen for uteblivelser og gir medlemmene en bedre opplevelse.
  3. Introduser prøvetimer: Med et bookingsystem kan du enkelt sette opp prøvetimer for å tiltrekke deg nye kunder. Dette kan være en fin måte å introdusere nye medlemmer for treningen eller studioet på og samtidig øke antall bestillinger.
  4. Tilbud og rabatter: Med et bookingsystem kan du tilby rabatter eller tilbud til medlemmene. Dette kan tiltrekke seg flere kunder og øke lojaliteten blant eksisterende medlemmer.
  5. Tilbakemeldinger og vurderinger: Med et bookingsystem kan du enkelt be medlemmene om å gi tilbakemeldinger og vurderinger av treningen eller treningsstudioet ditt. Dette kan gi verdifull innsikt i hva de synes og bidra til å forbedre tjenesten. Positive anmeldelser kan også bidra til å tiltrekke flere kunder til virksomheten din.

  Seks fordeler ved å bruke et bookingsystem

  Et bookingsystem kan ha stor betydning for treningsvirksomheten eller treningsstudioet ditt. Her er seks fordeler ved å bruke et intuitivt og komplett bookingsystem:

  1. Profesjonalitet og pålitelighet

  Et bookingsystem gir bedriften din et mer profesjonelt og pålitelig image, og viser at du er organisert og har kontroll over administrasjonen.

  2. Økte inntekter

  Et bookingsystem kan hjelpe deg med å tiltrekke deg flere kunder og øke inntektene dine. Med et intuitivt system kan du gjøre det enklere for kundene å bestille og betale for treningsøkter.

  3. Bedre kundeopplevelse og kundetilfredshet

  Et online bookingsystem gjør det enklere enn noensinne å forbedre kundeopplevelsen og øke kundetilfredsheten. Kundene får tilgang til informasjon om kurs og økter og kan bestille og avbestille online når det passer dem, noe som gir større fleksibilitet for alle parter.

  4. Bedre oversikt over og styring av opplæringsprogrammer

  Med et bookingsystem kan du bedre organisere treningsprogrammene og timene dine. Du kan enkelt se hvilke klasser som er fullbooket og hvilke som trenger flere deltakere, slik at du kan tilpasse programmet deretter. Du kan også enkelt administrere betaling og fakturering via systemet.

  5. Enkel integrering med nettsiden og sosiale medier

  Et bookingsystem kan enkelt integreres med nettsiden og sosiale medier, slik at kundene enkelt kan booke direkte fra nettsiden eller sosiale medier. Dette øker synligheten av tjenestene dine og gjør det enklere for kundene dine å finne og bestille det de trenger.

  6. Spar tid og penger

  Et bookingsystem sparer deg for tid og penger ved å automatisere mange oppgaver som vanligvis krever manuell håndtering. Når kundene bestiller og betaler på nettet, slipper du å besvare telefonsamtaler og håndtere betalinger manuelt. Dermed får du mer tid til å fokusere på kundene og opplæringen, og du kan også redusere behovet for ekstra personale til administrasjon og betaling.

  Få tilgang til en verden av muligheter med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du gjøre alt du trenger:

  • Sende live video eller organisere arrangementer
  • Opprette og administrere klassetrening
  • Legge ut videoer på nettstedet ditt
  • Bruke SMS-meldinger for avbestillinger og ventelistebookinger
  • Administrer rom, instruktører, utstyr osv.
  • Opprett ventelister
  • Ta imot betaling på nettet
  • Opprette kampanjer
  • Hold tett kontakt med medlemmene dine

  Les mer om våre priser og abonnementer her.

  Vil du prøve bookingsystemet vårt gratis?

  Ta kontakt med oss på yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Vi er klare til å svare på alle spørsmålene dine og gi deg best mulig service. La oss ta CrossFit-virksomheten din til neste nivå sammen!

  Vi ser frem til å høre fra deg!