YOGO blog image

7 fordeler med å ha et bookingsystem på nettsiden din

Author image

yogo

18. november 2022

  Lurer du på hvorfor akkurat ditt studio trenger et online bookingsystem for nettstedet ditt? Se nedenfor 7 fordeler ved å legge til et enkelt og brukervennlig bookingsystem fra YOGO på nettstedet ditt.

  Opprett en gratis konto hos YOGO i dag

  7 fordeler med å bruke et bookingsystem

  1) Du kan spare mye tid

  Tid er en viktig faktor i alle livets fasetter, og spesielt når du driver studio er det ofte mangel på tid. Derfor vil du sannsynligvis spare tid der du kan, slik at du fokuserer på kundene dine fremfor alt annet. Nedenfor ser du 5 grunner til at du sparer tid ved å ha et bookingsystem på nettsiden din:

  1. Du trenger ikke sitte ved telefonen og vente på at folk ringer og bestiller time.

  2. Du kan automatisere mange av oppgavene som normalt tar tid – som å sende bekreftelses- eller påminnelse-poster.

  3. Du kan gi kundene dine muligheten til å se ledige tider og bestille time på nett – uten at du trenger å gjøre noe.

  4. Du kan få oversikt over alle dine bestillinger, slik at du enkelt kan se når du er ledig eller opptatt.

  5. Du kan bruke et bookingsystem til å håndtere flere bestillinger på en gang – hvis du for eksempel har en bedrift med flere ansatte.

  2) Du kan enkelt holde styr på bestillingene dine

  Med et bookingsystem blir bestillingene dine automatisert og dette gjør bestillingene dine mer håndterbare. Nedenfor vil du se noen tips i forhold til effekten dette har på deg og dine kunder:

  • Du kan enkelt se hvilke dager som er ledige, og dermed planlegge kalenderen bedre.
  • Du unngår dobbeltbestillinger og andre bookingfeil.
  • Dine kunder kan selv bestille time hos deg, uten at du trenger å være med. Det hele vil bare bli integrert i systemet ditt. 

  3) Du kan tilpasse teamene dine etter kundens behov

  En annen fordel med et bookingsystem er at det kan gi deg bedre innsikt i dine kunders behov. Når du kan se hvilke produkter eller tjenester som bookes mest, kan du tilpasse ditt tilbud og din markedsføring til dette.

  På denne måten kan du sikre at du alltid er i forkant av kundenes behov.

  4) Du kan få flere bestillinger

  Ettersom bookingsystemet ditt foregår online, er det enkelt og raskt å bestille time. Samtidig kan kunden bestille time uavhengig av hvor du eller kunden er og til alle døgnets tider.

  Derfor vil det også resultere i at muligheten for flere bestillinger enn vanlig vil øke, da hele bookingsystemet gjøres mer brukervennlig og lettere tilgjengelig.

  5) Du kan spare penger

  Det er ingen hemmelighet at det å drive et studio eller et team krever investeringer. Derfor er det viktig at du som eier eller instruktør gjør alt du kan for å få mest mulig ut av investeringen din, og en av måtene å gjøre dette på er ved å ha et online bookingsystem, da dette vil spare personalkostnader som tar ta vare på bestillingene dine i stedet for et enklere nettbasert system.

  Les også: Se prisene for et online bookingsystem hos YOGO

  6) Du kan redusere stress

  Et bookingsystem automatiserer mange av oppgavene du ellers ville måtte utføre manuelt. Dette kan gi deg mer tid til å fokusere på andre viktige aspekter for deg.

  Dermed kan et slikt system også ha en stressreduserende effekt, da man overlater noen tidkrevende oppgaver til teknologien og dermed blir mindre belastet med arbeidsoppgaver som kanskje ikke allerede er de mest interessante.

  7) Du kan få bedre kundeservice

  Et bookingsystem gjør det enklere for kundene dine å bestille favorittproduktet eller -tjenesten fra deg. Dette kan gjøre nettstedet ditt mer brukervennlig, og det kan gi deg en konkret fordel i forhold til konkurrentene.

  Derfor vil du med et online bookingsystem kunne øke tilfredsheten blant dine kunder i form av å gi en mer brukervennlig og målrettet tjeneste.

  Er det enkelt å bruke bookingsystemet på nettsiden din?

  Det avhenger av hvilket bookingsystem du bruker. Noen bookingsystemer er enklere og mer brukervennlige enn andre. Hos YOGO tilbyr vi et bookingsystem som passer dine behov og som er fullt integrert på din nettside.

  Vi hjelper til med oppsett, ulike funksjoner og får grep om designet. Selvfølgelig i tett dialog med deg gjennom hele prosessen.

  Les mye mer om våre online bookingsystemer her

  Har du spørsmål til oss?

  Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss her.

  Du kan også ringe +47 91 16 89 65 eller skrive en e-post til yo@yogo.no.

  Vi ser frem til å høre fra deg.