YOGO blog image

5 gode alternativer til BRP-systemer 2023 

Author image

yogo

12. juli 2023

  Leter du etter gode alternativer til BRP-systemer? Her er 5 gode bookingsystemer for yogastudioet eller treningssenteret ditt. 

  Hvorfor velge et alternativt bookingsystem til BRP Systems?

  BRP Systems er et velkjent bookingsystem, men det finnes andre digitale tjenester og programvarealternativer som er verdt å vurdere. Kanskje trenger du flere funksjoner eller mer fleksibilitet i ditt nåværende system. Kanskje ønsker du en mer brukervennlig og intuitiv brukeropplevelse. Uansett er det viktig å finne det riktige alternativet som kan oppfylle dine spesifikke behov og ønsker.

  5 faktorer du bør ta hensyn til når du velger et alternativt bookingsystem til BRP-systemer

  1. Brukervennlighet 

  Et av de viktigste punktene når du skal velge bookingsystem, er brukervennlighet. Du vil ha et system som er enkelt å bruke for både deg og kundene dine. Et intuitivt grensesnitt og en enkel bestillingsprosess er avgjørende for å skape en positiv opplevelse for alle.

  2. Betalingsløsninger 

  Du kan finne et system som ikke bare håndterer booking, men som også har innebygde betalingsløsninger, funksjoner for medlemsadministrasjon, rapporteringsalternativer og mye mer. Alt dette kan bidra til å effektivisere virksomheten din og spare deg for tid og problemer.

  3. Fleksibilitet 

  En annen fordel ved å velge et alternativt bookingsystem er at det kan være mer fleksibelt og skreddersydd til dine spesifikke behov. Noen systemer er standardiserte og lar deg ikke tilpasse dem til virksomhetens unike behov. Med et alternativt bookingsystem kan du få den fleksibiliteten du trenger og tilpasse systemet til dine spesifikke behov og preferanser.

  4. Lavere kostnader 

  I tillegg kan et alternativt bookingsystem være mer kostnadseffektivt. BRP Systems kan være dyrt i forhold til funksjonene det tilbyr. Ved å velge et alternativt system kan du finne en prisplan som passer budsjettet ditt, samtidig som du får alle de nødvendige funksjonene og brukervennligheten du trenger.

  5. Support og kundeservice

  Til slutt er support og kundeservice også viktige faktorer å ta hensyn til. Det er viktig å ha et bookingsystem der du kan få hjelp og support når du trenger det. Velg derfor et system som tilbyr god kundeservice gjennom flere kanaler som telefon, e-post og chat, slik at du alltid kan få den hjelpen du trenger.

  Topp 5 alternative bookingsystemer til BRP-systemer

  Det finnes flere alternativer til BRP-systemer som kan brukes til å administrere og organisere bookinger av yoga- og treningstimer, pilatestimer, dansestudioer, selvstendige instruktører m.m. Her er noen av de mest populære alternativene:

  1. YOGO

  YOGO er et raskt, intuitivt og brukervennlig bookingsystem. Systemet er designet for å administrere medlemskap, klipp, trenere, kurs, ventelister, tekstmeldinger, kampanjer, video, live streaming og mye mer. Med YOGO kan du også integrere livestreaming, tilpasse appen, integrere den fullt ut med nettstedet ditt og tilpasse designet slik at det passer inn i ditt nåværende designunivers. Med YOGO får du alle funksjonene du trenger i én enkel og brukervennlig plattform. Enten du eier et yogastudio, et treningssenter, et pilatesstudio, et dansestudio eller er selvstendig instruktør, vil YOGO være det perfekte bookingsystemet for deg.

  Les mer om YOGO her.

  2. SimplyBook.me 

  SimplyBook.me er et omfattende bookingsystem som er utviklet for å dekke behovene til ulike servicebedrifter, inkludert yoga- og treningssentre, pilatesstudioer, dansestudioer og selvstendige instruktører. Plattformen tilbyr funksjoner som nettbooking, betalingsintegrasjon, kalenderstyring og påminnelser. SimplyBook.me lar deg tilpasse bookingsystemet til dine behov og kan integreres med din eksisterende nettside eller Facebook-side.

  Les mer om SimplyBook.me her 

  3. Pike13

  Pike13 er en alt-i-ett-plattform som tilbyr et bookingsystem, medlemsadministrasjon, betalingsintegrasjon og rapportering. Plattformen er ideell for yoga-, pilates- og dansestudioer, ettersom den lar deg opprette og administrere kurs, klasser og lærere. Pike13 tilbyr også muligheten til å lage en tilpasset app for din bedrift.

  Les mer om Pike13 her

  4. Acuity Scheduling

  Acuity Scheduling er et brukervennlig bookingsystem som er utviklet for å hjelpe servicebedrifter med å administrere avtaler og bookinger. Denne plattformen tilbyr funksjoner som online booking, kalenderstyring, betalingsintegrasjon og påminnelser. Acuity Scheduling kan tilpasses behovene til yogastudioer, treningssentre, pilatesstudioer, dansestudioer og selvstendige instruktører.

  Les mer om Acuity Scheduling her

  5. Fitli

  Fitli er et omfattende bookingsystem som er spesielt utviklet for fitness- og velværevirksomheter. Det tilbyr funksjoner som online booking, medlemsadministrasjon, betalingsintegrasjon og rapportering. ‘

  Les mer om Fitli her 

  Få tilgang til en verden av muligheter med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du gjøre alt du trenger:

  • Sende live video eller organisere arrangementer
  • Opprette og administrere klasser
  • Bruk SMS-meldinger for avbestilling av timer og ventelister
  • Administrere rom, instruktører, utstyr osv.
  • Legge ut videoer på nettstedet ditt
  • Opprett ventelister
  • Opprette kampanjer
  • Ta imot betaling på nettet
  • Hold tett kontakt med medlemmene dine

  Les mer om våre priser og abonnementer her.

  Vil du prøve bookingsystemet vårt gratis?

  Ta kontakt med oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Vi er klare til å svare på alle spørsmålene dine og gi deg best mulig service. 

  Vi ser frem til å høre fra deg!