YOGO blog image

Det beste bookingsystemet for ditt studio og gruppetrening

Author image

yogo

21. juni 2022

  YOGO er et gruppebestillingssystem som gjør det enklere for deg å administrere bestillingene dine. Dette systemet har et alt-i-ett-design slik at du raskt og enkelt kan se alle bestillingene dine på ett sted. Les mer om vår smarte løsning her.

  Frigjør tiden din med et alt-i-ett-system

  Drømmer du om å åpne et yoga-, dans-, pilates-, whatever studio? Eller kanskje du allerede har åpnet dørene til din fantastiske space?

  Du drømmer definitivt ikke om å knekke nakken på administrasjonen. Dessverre kommer du ikke utenom at det rett og slett er mange praktiske ting som skal til for at studioet ditt skal fungere.

  For eksempel er det spesielt viktig å ha et godt system for bestilling av yogatimer, treningstimer, dansetimer, poledance eller karatetimer. Et virkelig godt bookingsystem kan også hjelpe deg med å holde styr på fakturering og betaling, administrere kalendere og samhandle med brukere.

  På denne måten kan du enkelt få oversikt over dine medlemmer og antall bookinger, samtidig som du kan motivere brukerne dine. Dette betyr også at du bedre kan administrere studioet ditt, de forskjellige rommene og instruktørene dine, uten å måtte bruke ekstra energi på å få virksomheten i gang.

  Hos YOGO har vi laget akkurat et slikt alt-i-ett-system, som skal gjøre hverdagen din så enkel som mulig, slik at du kan bruke tiden din til morsommere ting!

  Klassebestilling gjort enkelt

  Med YOGO er klassebestilling superenkelt – både for deg, dine instruktører og dine brukere. Du kan alltid opprette, redigere eller kansellere et kurs, og med ett klikk kan kundene dine fullføre en bestilling – enten via nettsiden eller appen.

  På denne måten unngår du telefonsamtaler, tungvint e-postkorrespondanse og sjonglering med kalendere. Du kan også lage events eller spesialklasser med YOGO, eller du kan tilby personlig trening.

  I YOGO Admin har du mulighet til å lage spennende og morsomme gruppebeskrivelser. Det er mange brukere som elsker personlige beskrivelser av både klasser og lærere. Du har også muligheten til å gi lærerne dine en lærerinnlogging slik at de kan registrere elever, sjekke dem inn, oppdatere og synkronisere kalendere og timer samt starte livestreams

  Vi har også levert to enkle og flotte kalenderdesign slik at brukerne dine raskt kan finne og bestille time – og den blir også lagt til deres egen kalender, slik at de slipper å åpne appen 117 ganger.

  En plattform for økt salg

  Vårt klassebestillingssystem er en komplett løsning som også kan håndtere salg og vekst av din virksomhet. Du kan prise alle tjenestene dine slik at brukerne dine kan se hva hvert abonnement, klippekort, klasse eller annet koster.

  Det er for eksempel mulig å tilby rabattkoder, sette medlemskap på vent, opprette nye rom eller selge unike videomedlemskap.

  Du skal selvfølgelig også kunne holde styr på fakturering, lønnsrapporter og alt i mellom, noe YOGO enkelt hjelper deg å finne. Snart vil du også få muligheten til å laste ned statistikk og rapporter gjennom YOGO Admin. Da kan du hele tiden være oppdatert på kundemassen din, utviklingen i bookinger og mye mer.

  Merch er veldig bra for merkevaren din fordi det skaper et veldig spesielt fellesskap mellom brukerne dine når de kan få noen helt unike produkter designet av deg for dem. Kanskje du har et utvalg spesielle helseprodukter, treningsutstyr, yogaklær, eller noe helt annet du selger i studioet ditt? Du kan bruke YOGO til din fordel for å markedsføre dine deilige produkter og flotte varer.

  Vi tar oss av å integrere systemet med din nettside og e-handel eller betalingsgateway slik at du automatisk får en salgsside på nettet som passer din merkevare.

  Styrk medlemmenes engasjement

  YOGO gjør deg i stand til å skape et komplett univers mellom ditt studio og dine brukere, hvor det er mulig å motivere medlemmer gjennom kampanjer og livestreams. På denne måten kan du komme nærmere kundene dine, skape lojalitet og styrke engasjementet deres.

  Det er mulig å sende meldinger til en gruppe eller enkeltbrukere slik at du for eksempel kan gi beskjed om nye klasser eller endringer. Akkurat nå jobber vi også med at du skal kunne tilby lojalitetsbelønninger. På den måten kan du gi de mest aktive brukerne en spesiell belønning – kanskje i form av merch eller en gratis treningsøkt?

  Du kan for eksempel sende dem påminnelser og meldinger via SMS, e-post og push-varsler, slik at de alltid vet når det er en ny klasse eller en endring.

  Det er også mulig å livestreame timene dine eller kjøre online trening gjennom videomedlemskap. På den måten trenger ikke medlemmene dine gå glipp av en treningsøkt – selv om de ikke kan være der i dag.

  Er du nysgjerrig på å høre mer?

  Som selvstendig næringsdrivende instruktør eller eier av et studio har du mange muligheter med YOGO. Med YOGO kan du:

  • Opprett og administrer klasser
  • Lage kurs av lengre varighet, f.eks. treningsleir
  • Se oversikt over klassebestillinger
  • Hold styr på fakturering og motta online betalinger
  • Opprett kampanjer
  • Administrer kalendere
  • Hold kontakten med brukerne dine
  • Last opp videoer og arranger direktesendinger og arrangementer

  Og det er bare et lite utvalg av de mange funksjonene du har tilgang til. Du har selvfølgelig også muligheten til å tilpasse design og grensesnitt for å matche din bedrifts identitet og tonefall.

  Skal vi hjelpe deg i gang med det samme?

  Kontakt oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Våre herlige kolleger er klare til å svare på spørsmålene dine og hjelpe deg i gang.

  Vi ser frem til å hjelpe deg! 🙂