YOGO blog image

Kalenderbestillingssystem: Topp 5 grunner til å velge YOGO

Author image

yogo

15. juli 2022

  De beste online kalenderbestillingssystemene gjør det enkelt å administrere gruppebestillinger, kunder, betalinger og markedsføring. Du vil unngå manuelt trøbbel og besvær, og kan konsentrere deg om å skape en flott virksomhet.

  Er du fastlåst i å administrere bestillinger manuelt? Eller savner du et mer brukervennlig kalendersystem med innovative funksjoner som automatiske SMS-varsler og intelligent håndtering av kundebetalinger? Da er det på tide å unne deg selv og kundene dine en strålende kalender som automatisk håndterer alle bestillinger.

  Hva er et kalenderbestillingssystem?

  Et kalenderbestillingssystem er en nettbasert applikasjon som automatisk håndterer kalenderbestillinger, ombestillinger og kanselleringer. Noen er gratis, noen er flotte med mange avanserte funksjoner, mens andre er mindre og enklere.

  Et godt kalenderbestillingssystem gjør det enkelt for mange typer virksomheter:

  • Frisører: Kunder kan enkelt bestille ledig tid for en hårklipp.
  • Treningssentre: Her kan kundene bestille time med en personlig trener eller melde seg på gruppetrening som spinning eller boksing.
  • Restauranter: Kunder kan bestille bord for et bestemt tidspunkt.
  • Yogastudioer: Bruk en smart kalender for å administrere og bestille klasser.

  Les også: Topp 10 beste online bookingsystemer.

  Fire fordeler med et kalenderbestillingssystem

  1. Automatisering som fungerer: En av de viktigste fordelene med å bruke et kalenderbestillingssystem er at det automatiserer mange oppgaver du ellers ville måtte håndtere manuelt. For eksempel vil den automatisk sende bekreftelses- og påminnelsesmailer eller SMS til kundene dine, slik at du ikke trenger å gjøre dette manuelt. SMS sparer deg for både tid og problemer.

  2. Salgs- og markedsføringsverktøy: Mange bookingsystemer kommer med ulike salgs- og markedsføringsverktøy som kan hjelpe deg med å øke inntektene dine. Noen systemer kan for eksempel automatisk opprette rabatter eller kampanjer for å hjelpe deg med å tiltrekke deg flere kunder.

  3. Innsikt og potensial: Få en deilig oversikt som gir innsikt i hvordan dine kunder bruker tjenestene dine. Hvis du for eksempel driver et treningssenter, kan du se hvordan dine mest lojale kunder bruker tilbudene dine.

  4. Frigjør tid til det du brenner for: Enten du driver et Yoga-senter eller en karateklubb, ligger nøkkelen til suksess i produktet, kundeopplevelsen og fellesskapet ditt. Å la kalenderbestillingssystemet ta seg av oppgavene frigjør tid til mer kritiske oppgaver.

  Hvordan fungerer et kalenderbestillingssystem?

  Med et danskutviklet program som YOGO kan bedriften din være klar til å ta imot kundebestillinger på et blunk. Når du har opprettet en konto, kan du få tilgang til en kalender. Du kan legge til tidene du ønsker skal være tilgjengelig, og kunder kan bestille disse tidene online. Du får også tilgang til mange intelligente funksjoner for å skape kundeopplevelser i verdensklasse.

  Topp 5 grunner til at du bør velge YOGO

  Bedriften din bør velge YOGO fordi:

  1. Du får et brukervennlig kalenderbestillingssystem: YOGO ble født ut fra ideen om at det skal være enkelt for deg å administrere bestillinger, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – din bedrift. Derfor har vi utviklet et intuitivt kalenderbestillingssystem som er svært enkelt å bruke for både deg og kundene dine.

  2. YOGO er enkel å bruke og tilpasse til dine behov: YOGO matcher dine behov, slik at du kan bruke plattformen på den måten som passer deg og din bedrift best. YOGO er lett å tilpasse, slik at du alltid kan ha riktig oppsett.

  3. Du får tilgang til mange intelligente funksjoner: YOGOs innovative funksjoner, som håndtering av betalinger, fakturering, sending av e-post- og SMS-varsler, brukerinnlogging og mye mer.

  4. Du får norsk støtte fra et dedikert team: Vårt smilende supportteam er klar til å hjelpe deg. Og det betyr at du alltid kan få oppmerksom hjelp fra oss.

  5. YOGO vokser med bedriften din: YOGO vil håndtere små og store bedrifter. Så enten du trenger et enkelt bestillingssystem for din nye virksomhet eller ønsker å utvide din etablerte virksomhet til neste nivå, har YOGO det du trenger.

  Hvorfor ikke la oss hjelpe deg i gang med en gang?

  Kontakt oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på +47 91 16 89 65. Våre vennlige kolleger er klare til å svare på spørsmålene dine og hjelpe din bedrift med å forenkle kalenderbestillinger.
  Vi ser frem til å hjelpe deg! 🙂