YOGO blog image

Bookingsystemleverandør: 5 gode tips for å velge riktig

Author image

yogo

31. oktober 2022

  Har du et studio eller et team der du trenger et enkelt og intuitivt bookingsystem for dine kunder? Det er avgjørende at bookingsystemet er enkelt og tilpasset dine kunders behov. Se under 5 gode tips for å velge riktig leverandør av bookingsystemer.

  Opprett en gratis konto hos YOGO i dag

  1) Selskapets omdømme

  Det kan være en god hjelp for deg å studere leverandørens omdømme og sjekke tidligere kundeanmeldelser før du velger din fremtidige leverandør. Et selskaps omdømme danner grunnlaget for suksess.

  En anerkjent leverandør av online tbestillingssystem vil ha lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å forbedre og opprettholde sitt rykte. De vil kunne hjelpe bedrifter med å forstå:

  • Det som skaper et godt omdømme
  • Hvordan et omdømme kan opprettholdes og forbedres
  • Hvilke faktorer kan skade et omdømme og hvordan disse kan minimeres 

  2) Hvilken type bookingsystem tilbyr de?

  Et godt bookingsystem er avgjørende for at virksomheten din skal fungere problemfritt. Det finnes mange forskjellige typer bookingsystemer på markedet, og det kan være vanskelig å velge riktig. Det kan være forskjellige plattformer der bestillingene dine og selve systemet kan fungere på forskjellige måter.

  Når du velger leverandør må du derfor tenke gjennom hvilke arrangementer eller opplevelser du ønsker å gi kundene dine, og deretter fokusere på hvordan et bookingsystem kan bidra til å løse dette problemet.

  3) Kan systemet deres tilpasses til dine spesifikke behov?

  Skal systemet være brukervennlig og enkelt å bruke? Bør systemet målrettes mot mange teams, eller trengs det et enkelt bookingsystem for et spesifikt team eller en liten gruppe? Det er essensielt at bookingsystemet du bruker er tiltenkt akkurat dine behov, da du på denne måten kan lage en god løsning for dine kunder.

  Du må derfor fokusere på systemets tilpasningsevne når du velger leverandør, da dette kan gi lavere kundetilfredshet dersom kundene opplever at systemet ikke passer deres spesifikke behov.

  4) Hva er prisen for systemet?

  Hvilken pris er du villig til å betale for et godt bookingsystem? Det er selvsagt avgjørende for hvilken type bookingsystem du ender opp med å velge. De fleste bedrifter har ikke råd til å betale mye penger for et bookingsystem, så det er viktig å finne en god balanse mellom pris og kvalitet.

  Når du skal velge leverandør til ditt bookingsystem er pris en viktig faktor. Det er ikke alltid det dyreste systemet som er det beste, og derfor kan det være lurt å:

  • Sammenlign ulike priser på markedet
  • Velg den løsningen som best passer ditt budsjett i kombinasjon med dine behov
  • Finn ut hvilke tjenester du virkelig får for prisen

  5) Hvilken støtte gir de?

  Det er avgjørende å finne et selskap som matcher dine behov og som du kan føle deg komfortabel med. Ta deg tid til å undersøke de forskjellige selskapene og deres produkter, slik at du er sikker på å få det beste ut av bookingsystemet ditt. En skikkelig leverandør av et bookingsystem vil alltid ha god og rask support med fokus på brukervennlighet, og spesielt fokus på den enkelte kunde.

  Velger du riktig bookingsystem vil det helt sikkert ha en positiv effekt på virksomheten din. Kun de beste bookingsystemene kan gi brukerne en god brukeropplevelse, og dette er avgjørende for at de kommer igjen.

  Velg YOGO som din neste leverandør av bookingsystemer

  Det finnes utallige bookingsystemer på markedet, og det kan være vanskelig å velge riktig. Men hva er egentlig riktig for deg og din bedrift?

  Hos YOGO tilbyr vi deg en skreddersydd løsning hvor du kan være med å sette sammen bookingsystemet du trenger. Uansett omfang vil vi hjelpe deg med dine problemer. Vi har erfaring med å tilby løsninger til et mangfold av ulike kunder og bransjer, og vi kan derfor trygt garantere at vi også kan hjelpe deg.

  Enten det er med faste medlemskap, strukturering av ventelister eller kanskje hjelp til håndtering av bestillinger i forhold til video og livestreams, er YOGO basert på svært fornøyde kundeanmeldelser stedet hvor du kan gjøre drømmen til virkelighet og øke tilfredsheten til dine kunder med et enkelt og intuitivt system.

  Les mer om våre priser her

  Har du spørsmål til oss?

  Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss her.

  Du kan også ringe +47 91 16 89 65 eller skrive en e-post til yo@yogo.no.

  Vi ser frem til å høre fra deg.