YOGO blog image

Slik får du flere medlemmer på treningssenteret ditt

Author image

yogo

8. august 2023

  Driver du et treningssenter og ønsker å øke medlemstallet? I denne artikkelen gir vi deg 15 forslag til hva du kan gjøre for å tiltrekke deg flere medlemmer til treningssenteret ditt.

  14 tiltak for å øke medlemstallet 

  1. Tilby en gratis prøveperiode

  Mange kvier seg for å binde seg til et treningssenter uten å ha prøvd det først. Tilby derfor en gratis prøveperiode der potensielle medlemmer kan komme og prøve ut fasilitetene og treningstilbudet. På den måten kan de se om senteret passer for dem, og sjansen for at de melder seg inn øker.

  2. Lag en attraktiv medlemspakke

  Lag en attraktiv medlemspakke som inkluderer ulike treningsalternativer, rabatter og andre fordeler. Gi potensielle medlemmer en grunn til å velge ditt senter fremfor konkurrentene ved å gi dem ekstra valuta for pengene.

  3. Skill deg ut fra konkurrentene

  Gjør treningssenteret ditt unikt ved å tilby noe som konkurrentene ikke har. Det kan være spesifikke treningsprogrammer, spesialiserte instruktører eller en unik atmosfære. Finn ut hva som gjør senteret ditt spesielt, og markedsfør det aktivt for å tiltrekke deg flere medlemmer.

  4. Skap et sosialt fellesskap

  Folk elsker å føle seg som en del av et fellesskap, spesielt når de trener. Skap derfor et fellesskap på treningssenteret ved å arrangere sosiale arrangementer, aktiviteter, workshops og gruppetreninger. Dette vil ikke bare tiltrekke seg flere medlemmer, men også holde på medlemmene og skape et støttende fellesskap. 

  5. Samarbeid med lokale bedrifter

  Gå sammen med lokale bedrifter som sportsbutikker, dagligvarebutikker eller fysioterapeuter for å tilby eksklusive rabatter eller samarbeidsavtaler. Dette gir ikke bare medlemmene ekstra fordeler, men øker også treningssenterets synlighet og troverdighet i nærområdet.

  6. Bruk sosiale medier til markedsføring

  Bruk sosiale medier til å markedsføre treningssenteret ditt. Opprett en profesjonell profil på ulike plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn, og del jevnlig oppdateringer, bilder og videoer for å tiltrekke og engasjere potensielle medlemmer.

  7. Tilby personlig tilpasset trening

  Mange ønsker individuell og personlig tilpasset trening når de melder seg inn på et treningssenter. Tilby derfor personlig tilpasset trening som en ekstra tjeneste på treningssenteret ditt. Dette vil ikke bare tiltrekke seg flere medlemmer, men også gi dem en bedre treningsopplevelse og bedre resultater.

  8. Involver medlemmene

  Skap en følelse av eierskap og engasjement hos medlemmene ved å lytte til deres tilbakemeldinger og forslag. Organiser jevnlige medlemsmøter eller opprett en nettbasert plattform der medlemmene kan dele erfaringer og ideer. Dette vil ikke bare holde på medlemmene, men også gi deg verdifull innsikt i hva som fungerer og hva som kan forbedres.

  9. Se på prissettingen

  Prisene på medlemskapene dine kan ha stor innvirkning på hvor mange medlemmer du tiltrekker deg. Vær oppmerksom på konkurrentenes priser, og sørg for at du tilbyr konkurransedyktige priser. Vurder også ulike typer medlemskap og betalingsalternativer for å imøtekomme ulike behov og budsjetter.

  10. Gjør bookingen enkel med et intuitivt bookingsystem

  Et godt bookingsystem kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder å tiltrekke seg og beholde medlemmer. Velg et system som er brukervennlig, intuitivt og enkelt å navigere i, både for deg som treningssenter og for medlemmene. Dette vil gjøre bookingprosessen mer praktisk og profesjonell, noe som kan tiltrekke flere medlemmer og bidra til å holde på medlemmene. 

  Les mer om Yogos intuitive bookingsystem her.

  11. Tilby ulike typer opplæring

  Mangfold er nøkkelen til å tiltrekke seg og beholde medlemmer. Sørg for å tilby et bredt spekter av treningstimer, for eksempel yoga, pilates, dans og fitness. Dette vil tiltrekke seg ulike målgrupper og gi medlemmene mulighet til å prøve nye ting og utfordre seg selv.

  12. Sørg for et rent og innbydende miljø

  Et rent og innbydende treningssenter er avgjørende for medlemmenes trivsel og tilfredshet. Sørg for regelmessig rengjøring og vedlikehold av fasilitetene. Skap en hyggelig atmosfære med passende belysning, musikk og innredning. Dette vil gjøre det mer behagelig for medlemmene å trene og øke motivasjonen og treningsopplevelsen.

  13. Invester i utdanning og kompetanse

  For å gi medlemmene den beste treningen og opplevelsen er det viktig å investere i instruktørenes utdanning og kompetanse. Sørg for å sende dem på kurs og workshops der de kan lære nye teknikker og metoder. Dette vil ikke bare forbedre kvaliteten på treningen, men også gi instruktørene mulighet til personlig og faglig utvikling.

  14. Vær tilgjengelig og lytt til medlemmene

  Kommunikasjon er nøkkelen til å bygge og opprettholde et godt forhold til medlemmene. Vær tilgjengelig og lytt til deres ønsker, bekymringer og tilbakemeldinger. Sørg for å ha åpne kommunikasjonskanaler slik at medlemmene enkelt kan komme i kontakt med dere. Ta tilbakemeldingene på alvor og bruk dem til å forbedre tilbudet og tjenestene. Dette vil ikke bare øke medlemstilfredsheten, men også bygge opp et positivt omdømme for senteret.

  Få tilgang til en verden av muligheter med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du gjøre alt du trenger for å gjøre det så enkelt som mulig for dine nye medlemmer:

  • Sende live video eller organisere arrangementer
  • Opprette og administrere klassetrening
  • Legg ut videoer på nettstedet ditt
  • Bruk SMS-meldinger for avbestilling av timer og påmelding til ventelister
  • Administrer rom, instruktører, utstyr osv.
  • Opprett ventelister
  • Ta imot betaling på nettet
  • Opprette kampanjer
  • Hold tett kontakt med medlemmene dine
  • Utarbeide omfattende kunderapporter og analyser

  Les mer om våre priser og abonnementer her.