YOGO blog image

Guide til software for funksjonell teamtrening

Author image

yogo

20. juni 2024

  Funksjonell trening fokuserer på øvelser som etterligner naturlige bevegelser og forbedrer kroppens evne til å utføre hverdagslige aktiviteter. Denne formen for trening øker muskelstyrken gjennom en annerledes tilnærming til styrketrening, forbedrer balanse og fleksibilitet og bidrar til å forebygge skader.

  Med det rette software for funksjonell trening kan du enkelt administrere timeplanlegging, medlemsadministrasjon og betaling, slik at det blir enklere å fokusere på å levere en førsteklasses treningsopplevelse til medlemmene dine.

  Viktige funksjoner i software for funksjonell teamtrening

  Når du skal velge en software for å administrere funksjonell trening, er det tre viktige funksjoner du må ta hensyn til: online timeplanlegging, medlemsadministrasjon og betalingssystem, samt tilgang til detaljert statistikk. Disse funksjonene sikrer at du enkelt kan administrere abonnementsplaner, spore medlemsaktivitet og tilby en brukervennlig bestillingsopplevelse for kundene dine.

  Online timeplanlegging

  Online timeplanlegging sikrer at medlemmene alltid vet når og hvor neste trening skal finne sted, og at de enkelt kan melde seg på timer.

  Kraftige softwareprogrammer kan hjelpe deg med å lage og vedlikeholde en dynamisk timeplan som tilpasser seg både instruktørenes og medlemmenes behov. Det bør være mulig å opprette spesialtimer, workshops og arrangementer med bare noen få klikk.

  I tillegg bør softwaren støtte automatiske varsler og påminnelser, slik at medlemmene aldri går glipp av en treningsøkt. Dette bidrar til å minimere antall avbestillinger og maksimere oppmøtet på timene dine.

  Medlemsadministrasjon

  Effektiv medlemsadministrasjon er kjernen i ethvert vellykket klassetreningsstudio. Det innebærer håndtering av medlemsdata, betalinger og deltakelse i klasseaktiviteter.

  • Automatisert betalingssystem – sikrer at alle betalinger blir behandlet i tide og reduserer den administrative byrden.
  • Administrasjon av medlemsdatabasen – holder oversikt over kontaktinformasjon, medlemsstatus og historikk.
  • Sporing av deltakelse – følger opp medlemmenes deltakelse og engasjement.
  • Kommunikasjonsverktøy – Send påminnelser, nyhetsbrev og oppdateringer direkte til medlemmene.
  • Medlemsportaler – Gi medlemmene tilgang til kontoinformasjon, treningsplaner og bookinghistorikk på nett. 

  Med disse funksjonene kan du skape et mer fokusert og personlig tilpasset medlemskap og medlemsreise.

  Det rette systemet vil også hjelpe deg med å analysere medlemsdata for å få en bedre forståelse av fellesskapet ditt og forbedre tilbudet ditt.

  Betaling og fakturering

  Et effektivt betalings- og faktureringssystem er avgjørende for å kunne drive et velfungerende treningsstudio på en smidig måte.

  • Automatisk fakturering – Spar tid ved å automatisere månedlige og årlige medlemsavgifter.
  • Flere betalingsalternativer – Tilby kredittkort, Vipps og bankoverføringer for å imøtekomme alle medlemmer.
  • Gjenkjenning av feilbetalinger – Oppdag og korriger feil uten manuell inngripen.
  • Integrert regnskap – Synkroniser med populære regnskapsprogrammer for å forenkle bokføringen.
  • Betalingspåminnelser – Send automatisk vennlige påminnelser til medlemmene før forfallsdatoer. Med disse funksjonene kan du redusere administrative oppgaver og sikre en jevn inntekt, samtidig som du kan forbedre medlemsopplevelsen ved å gjøre betalingen mer praktisk og oversiktlig.

  3 fordeler ved å bruke software for funksjonell teamtrening

  Ved å implementere software i treningstimene dine kan du effektivisere daglige oppgaver som timeplanlegging, medlemsadministrasjon og betaling. Dette frigjør tid til å fokusere på kundenes treningsbehov og treningsprogrammer.

  Det forbedrer ikke bare effektiviteten i driften, men øker også medlemmenes engasjement og tilfredshet ved å tilby en mer strømlinjeformet og intuitiv opplevelse.

  1. Tidsbesparelser

  Med riktig software og et effektivt supportteam kan du frigjøre verdifulle timer hver uke som ellers ville gått med til administrative oppgaver. Det betyr mindre tid til papirarbeid og mer tid til opplæring og engasjement i lokalsamfunnet. Effektivisering av tidkrevende oppgaver fører til et bedre organisert studio og økt produktivitet. Engasjer deg mer med medlemmene dine og gi dem en bedre opplevelse ved å minimere tiden som brukes bak kulissene.

  2. Forbedret medlemsopplevelse

  En intuitiv app-løsning kan forbedre medlemsopplevelsen i det funksjonelle treningsstudioet ditt betraktelig. Det gjør prosessen mer flytende og tilfredsstillende. En bedre medlemsopplevelse fører til at medlemmene blir værende lenger og gir bedre anbefalinger fra andre. Implementer dagens teknologi for å tilby en sømløs opplevelse for alle medlemmene dine.

  3. Bedre dataanalyse

  Bedre dataanalyser og funksjonelle analyser gjør det mulig å ta informerte beslutninger. Du kan følge med på medlemmenes atferd, oppmøte på timene og økonomiske resultater, noe som bidrar til å justere strategien og maksimere inntektene. Dataanalyser optimaliserer også ressurser og planlegging ved å forutse høy- og lavperioder.

  En robust dataanalysefunksjon forbedrer medlemsopplevelsen med personaliserte anbefalinger basert på tidligere aktiviteter. Dette skaper lojale og engasjerte kunder, noe som øker lojaliteten og tilfredsheten.

  Få tilgang til en verden av muligheter med YOGOs software baserte bookingsystem.

  Med YOGO’s system kan du gjøre alt du trenger:

  • Sende live video eller organisere arrangementer
  • Opprette og administrere lagidretter
  • Legge ut videoer på nettstedet ditt
  • Bruke SMS-meldinger for avbestilling av timer og plass på timer via en venteliste.
  • Administrere rom, instruktører, utstyr osv.
  • Sett opp systemer for booking av haller
  • Opprette ventelister
  • Ta imot betaling på nettet
  • Opprette kampanjer
  • Opprettholde tett kontakt med medlemmene
  • Opprett omfattende kunderapporter og analyser

  Les mer om våre priser og abonnementer her og prøv det gratis!

  Vil du at vi skal hjelpe deg med å sette opp bookingsystemet ditt?

  Kontakt oss på yo@yogo.no eller ring oss på +47 23 96 37 65

   Våre vennlige kolleger står klare til å svare på spørsmålene dine og hjelpe bedriften din med å forenkle kalenderbooking og SMS.

  Vi gleder oss til å hjelpe deg! 🙂