YOGO blog image

Elektronisk bookingsystem: Topp 5 fordeler med YOGO

Author image

yogo

15. september 2022

  Skal du starte ditt eget pilatesstudio, er du selvstendig instruktør, eller trenger du et mer overkommelig online bookingsystem for dine medlemmer? I YOGO står vi klare til å hjelpe deg på rett vei og gi deg og din bedrift en enklere hverdag.

  Hva er et elektronisk bookingsystem?

  Et elektronisk bookingsystem er en online kalender som gjør at du kan akseptere medlemmers og kunders bestillinger og betalinger online.

  Slik slipper du besværet med bookinger

  Med vårt system slipper du alt det administrative. Systemet frigjør tid og automatiserer en rekke prosesser slik at du kan sette søkelys på det du virkelig brenner for – å lære bort og gi kundene dine den beste opplevelsen.

  Topp 5 fordeler med YOGOs elektroniske bookingsystem

  Vi har listet opp fem grunner til at du bør bruke YOGOs elektroniske bookingsystem:

  1. YOGO er enkel å bruke for alle

  YOGO er et brukervennlig online bookingsystem hvor vi ikke går på akkord med funksjonalitet. Vårt oppdrag er å skape et enkelt og intuitivt univers for deg som selvstendig instruktør eller studioeier, så vel som for dine medlemmer.

  Med YOGOs elektroniske bookingsystem blir det enklere for din bedrift å håndtere kundekontakt, medlemmer, trenere, kurs, teamtrening, ventelister, klippekort, kampanjer, tekstmeldinger, eposter, video, livestream og mye mer.

  På den måten kan du i stedet fokusere på det som virkelig betyr noe for deg. Til gjengjeld vil vi håndtere alt det administrative arbeidet for deg i mellomtiden.

  2. Styrk din visuelle identitet

  Hos YOGO vil vi at du skal føle deg hjemme og komfortabel på nettstedet ditt. Med elektronisk booking kan du skape en god kundeopplevelse ved å bruke din bedrifts design, inkludert logo, farger og bilder.

  Alt dette kan bidra til å gjøre din eksisterende nettside til en plattform som medlemmer enkelt kan navigere rundt. Medlemmer kan dermed raskt danne seg en oversikt over kurs, grupper, medlemskap, aktiviteter mv.

  3. Bygg sterkere kunderelasjoner

  Mange medlemmer setter pris på gode beskrivelser og videoer av gruppetrening og instruktører. Med YOGO Admin kan du lage morsomme, personlige og innovative teambeskrivelser som fanger kundene dine og gjør dem mer interessert i deg og tilbudene dine. I tillegg kan du gi instruktørene dine en pålogging slik at de kan registrere elever selv, oppdatere kalender og timetider, lage video livestreams og mye mer.

  Og med e-post og SMS kan medlemmene f.eks. få status og oppdateringer på gruppepåmeldinger, endringer av gruppetider, ventelister, avlysninger eller varsel før gruppestart, f.eks. dagen før eller en time før. Du tilpasser graden av medlemskontakt etter dine behov.

  I YOGO jobber vi også med å kunne tilby lojalitetsbelønninger, som gir deg en unik mulighet til å belønne spesielt aktive medlemmer og dermed styrke deres engasjement.

  4. Tiltrekk nye kunder med video

  Med YOGOs video- og livestreaming-integrasjon kan du tilby kundene dine nye unike produkter. Hva med for eksempel å sende direktesendinger direkte fra gruppetreningene dine?

  I tillegg får du muligheten til å selge videoene dine kombinert med medlemskap og adgangskort, noe som kan øke inntektene dine.

  5. Voks med YOGO

  YOGOs elektroniske bookingsystem kan håndtere både små og store bedrifter. Enten det gjelder et enkelt bookingsystem for din nyetablerte virksomhet, eller om du ønsker å skape vekst i din nåværende, har vi en løsning som passer deg.

  Kom i gang med YOGO bookingsystem med en gang

  Kontakt oss på e-post yo@yogo.no eller ring oss på telefon +47 91 16 89 65. Våre hyggelige kolleger står klare til å svare på dine spørsmål og hjelpe din bedrift med å gjøre kalenderbestilling enklere i hverdagen.

  Vi ser frem til å hjelpe deg!